Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz uzun yılan görmek

Rüyada beyaz uzun yılan görmek

Rüyada beyaz uzun yılan görmek samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, kazançlı işlere gireceğine, yeni yatırımlar yapacağına, birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz uzun yılan gördüyseniz:

  • Düşmanca tavırları olan kişiler, düşman kazanmak olasılığı vardır.

Rüyada beyaz uzun yılan görmek sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada uzun beyaz yılan görmek kötü günler yaşayacağına, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine işarettir.

Rüyada çok uzun yılan görmek her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine delalettir.

Rüyada siyah ince uzun yılan görmek söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına, yaptığı seçimlerin kendisi için çok isabetli ve doğru olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ince uzun yeşil yılan görmek spora başlayacağına, hatta kalplerinin kırılacağına ancak her şey düzeldikten sonra bu kişilerin kalbinin kırıldığının fark edileceğine, sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine tabir olunur.

Rüyada uzun ince yılan görmek kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, nimetin ve kazancın artacağına, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uzun dilli yılan görmek kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, kazancının azalmayacağına yorulur.

Rüyada ince ve uzun yılan görmek yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, ferah bir hayat yaşarken bir anda dara düşüleceğine, hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments