Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aileden birilerini görmek

Rüyada aileden birilerini görmek

Rüyada aileden birilerini görmek sıkıntılarının zamanla geçeceğine, ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya, tartışma yaşayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada aileden birilerini gördüyseniz:

  • Belli düzenlemeler, işler veya planlar konusunda bazı itirazlarınız olsa da, şu an için durmanızda fayda var.

Rüyada aileden birilerinin öldüğünü görmek güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, geçim derdinin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada aileden birilerini görmek bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine işaret etmektedir.

Rüyada koşarak birilerinden kaçmak çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada birilerini yıkamak kalp kıracağına, hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, bilgi sahibi oldukça daha da alçakgönüllü biri haline geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada birilerini beklemek aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına, sorunlarının daha büyük bir hal alacağına, sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına inanılır.

Rüyada birileriyle konuşmak büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, kötü ve zor günler geçireceğine, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birilerini saklamak beklentilerinin yerine geleceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, hane içindeki mutluluğun, keyfin, rahatın, huzurun, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, sevdiğini söyleyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, her işte başarı elde ederek düşmanları zayıflatacağına delalettir.

Rüyada birilerinden saklandığını görmek ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine ve zarara uğrayacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments