Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birileriyle konuşmak

Rüyada birileriyle konuşmak

Rüyada birileriyle konuşmak kapanmış defterlerin yeniden açılacağına, bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına, aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine, yaşam standartlarının da yükseleceğine, sorunlu bir döneme gireceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birileriyle konuşmak gördüyseniz:

  • Birlikte çalıştığınız bir iş arkadaşınızın özel sorunlarıyla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

Rüyada ölmüş birileriyle konuşmak günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına, lüks ve konforlu bir hayata kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada ünlü birileriyle konuşmak onların mutlu haberlerini alacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, dostlardan zarar görüleceğine işarettir.

Rüyada birileriyle konuşmak işlerinin açılacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, ticaret hayatın da sağlam bir yeri olacağına delalettir.

Rüyada birilerine su vermek zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına, dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına, istediği her şeyi elde edebileceğine rivayet eder.

Rüyada düşen birilerini görmek yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, yaşam tecrübesi edineceğine rivayet eder.

Rüyada sürekli birilerinin öldüğünü görmek işlerine ve kazancına nazar değeceğine, alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine, gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada birilerini kaçırmak kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına, kötü günlerinin, sıkıntılarının, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına yorulur.

Rüyada birileriyle çatışmak çok iyi gelişmelerle karşılaşacağına, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments