Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz tişört giydiğini görmek

Rüyada beyaz tişört giydiğini görmek

Rüyada beyaz tişört giydiğini görmek keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına ve başarılarının hiç kesilmeyeceğine, onların yaralarına merhem olacağına, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine, sevdikleri ile arasına nifak ve ayrılık gireceğine, şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz tişört giydiğini gördüyseniz:

  • Hayal gücünüzü serbest bırakın, fikirler birbirleriyle yarışabilir.

Rüyada beyaz tişört giydiğini görmek işlerinde başarılı olacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil tişört giydiğini görmek nazardan korunarak daha huzurlu hissedileceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına alamet eder.

Rüyada yeni tişört giymek bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine yorulur.

Rüyada tişört ters giymek umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına, zenginliğin kapılarının açılacağına, zor günlerin sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada yırtık tişört giymek iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, beddua ve ah alacağına, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının tişörtünü giymek parasının da, malının da eksilmeyeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil tişört giymek hayırlı ve güzel günler göreceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi durumun düzeleceğine işaret eder.

Rüyada lacivert tişört giymek isminden sıkça söz ettireceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, kazancının artacağına ve uğradığı zararları yakın bir zaman içinde telafi edeceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments