Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz taksi kullanmak

Rüyada beyaz taksi kullanmak

Rüyada beyaz taksi kullanmak yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, aile bireyleri arasında birlik ve beraberliğin sağlanacağına, hiçbir önemli ve ciddi sorunun kalmayacağına, ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine, uzun zamandan beri içini kaplamış olan yalnızlık duygusundan uzaklaşarak sevinçli günler yaşayacağına, yürek yakan biri haline geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz taksi kullanmak gördüyseniz:

  • Kıskançlığa veya inatlaşmaya bağlı uyumsuzluklar ya da anlaşmazlıklar söz konusu olabilir.

Rüyada beyaz taksi kullanmak karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, ticaret hayatında beklentilerinin, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, çok zengin ve mal mülk sahibi olacağına ve sıkıntı ve sorunlarını rahatça çözüme kavuşturacağına, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına tabir olunur.

Rüyada taksi kullanmak sıkıntısını ve sorununu bölüşeceğine, para kazanmasına da vesile olacağına, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına delalet eder.

Rüyada kırmızı taksi kullanmak büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada sarı taksi kullanmak önemli yerlere geleceğine, istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına, hikmete kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada taksi kullandığını görmek bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ticari taksi kullanmak bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına alamet eder.

Rüyada beyaz taksi almak kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına, yeni başlangıçlar ve atılımlar yapılacağına, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz taksi sürmek kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, ömrünün uzun olacağına ve rüya sahibinin hayatının güzelliği sayesinde yaşadıklarından memnun olup, razı geleceğine, yaşadığı stresin biteceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments