Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirmizi taksi sürmek

Rüyada kirmizi taksi sürmek

Rüyada kirmizi taksi sürmek işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine, yaşanan sorunların en kısa sürede ortadan kalkacağına, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, bahtının güzelleşeceğine, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına tabir olunur.

Rüyada kirmizi taksi sürmek gördüyseniz:

  • Hangi konuda ilerlemek istiyorsanız ya da size ne ilham veriyorsa o yöne ağırlık vermelisiniz.

Rüyada kirmizi taksi sürmek niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına inanılır.

Rüyada ticari taksi sürmek çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, onlardan gelecek yenilgileri ve zararları daha baştan önleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah taksi sürmek zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına, verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine delalet eder.

Rüyada beyaz taksi sürmek çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, borçların hafifleyeceğine delalettir.

Rüyada sarı taksi sürmek eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, büyük tartışmalara gireceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına yorulur.

Rüyada kirmizi taksi görmek bozulan işlerin tekrar yoluna gireceğine, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına yorulur.

Rüyada taksi görmek çok dikkat çekeceğine, durulacağına, evi kendisinin çekip çevireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ticaret taksiye binmek çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments