Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz taksi almak

Rüyada beyaz taksi almak

Rüyada beyaz taksi almak yeni bir yola gireceğine, iyilik yaptığı insanlardan kötülük göreceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, öz güven kazanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına işaret eder.

Rüyada beyaz taksi almak gördüyseniz:

  • Bazı konulara tutkulu yaklaşımlar gösterme isteğiniz artabilir.

Rüyada beyaz taksiye binmek nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz taksi sürmek gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile alınacak karar doğrultusunda yolların ayrılacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz taksi almak uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz taksi görmek el atılan işlerden başarı ve büyük bir şöhretle çıkılacağına, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına yorulur.

Rüyada beyaz taksi kullanmak çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, keder yaşayacağına, elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz bir taksiye binmek bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, hayatının kolaylaşacağına, rahatının da yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada sarı taksi sürmek çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına yorulur.

Rüyada üstü açık taksi görmek çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, mutsuz olacağına, üzüleceğine, onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments