Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz susam görmek

Rüyada beyaz susam görmek

Rüyada beyaz susam görmek bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına, makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına, moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine, büyük borçların altında ezileceğine, ekonomik durumunun düzeleceğine, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden sağlık sorunları yaşayacağına, arkadaşlarla aranın bozulacağına, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz susam gördüyseniz:

  • Kısa bir süre içerisinde maddi gelirlerinizi olumlu etkileyebilecek gelişmeler yaşanabilir veya karlı alışverişler söz konusu olabilir.

Rüyada beyaz susam görmek muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına, bir sebeple insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına rivayet eder.

Rüyada kavrulmuş susam yemek uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine yorulur.

Rüyada susamış köpek görmek kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına, büyük başarılara imza atılacağına tabir olunur.

Rüyada susam almak uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına, yapılan ek işler sayesinde kısa sürede borçlardan kurtulacak olan rüya sahibinin geleceğini düşünerek yatırımlar yapacağına, huzursuz bir ortama girilip, bu yüzden evliliği bitirme aşamasına gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada simit susamı görmek insanlarla bir araya geleceğine, yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına, işsizseniz işe gireceğinize alamet etmektedir.

Rüyada yüzde susam görmek rahatsızlık duyulacağına, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine işaret etmektedir.

Rüyada susamlı simit almak aile hayatı ile ilgili çok hayırlı ve güzel bir adım atılacağına, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine delalettir.

Rüyada simit ve susam görmek gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına, aksiliklerin başgöstereceğine, işlerini sabırla yoluna koyacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments