Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada susam almak

Rüyada susam almak

Rüyada susam almak sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca herhangi bir mutluluk haberi alınmayacağına, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kazancının günden güne azalacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına işarettir.

Rüyada susam almak gördüyseniz:

  • Entelektüel zevklerinizi geliştirmek için etkinliklerde bulunmalı, aktif olmalısınız.

Rüyada susam görmek sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına alamet eder.

Rüyada kavrulmuş susam yemek daha sonra işi çok iyi bir şekilde öğrenip çok kolay ve kazançlı şekilde projeler üreteceğine, işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada susam satmak iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, hayatının zorlaşacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine yorulur.

Rüyada susamlı simit yemek nimetten ve paradan yana da bolluk yaşayacağına, alınacak bir vefat haberi üzerine çok büyük üzüntü duyulacağına ve stresli bir ortama girileceğine, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine delalettir.

Rüyada beyaz susam görmek bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, duygularının karşılığını alamayacağına, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine ve çevresindeki insanlar tarafından el üstünde tutulacağına işaret eder.

Rüyada yüzde susam görmek yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, geçmişte yaptığı hatalardan ders aldığı için asla kibirlenmeden hareket edeceğine, başarıya giden yolların açılacağına işaret eder.

Rüyada susam yağı görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine ve çok daha iyi yerlere gelerek kendisi için çok daha fazla şans yaratacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada simit ve susam görmek çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine, birçok sıkıntıya iyi geleceğine ve çok daha kötü durumlara düşmekten kurtaracağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments