Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzde susam görmek

Rüyada yüzde susam görmek

Rüyada yüzde susam görmek sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine, büyük sorunlar ile başbaşa kalacağına, kazançlı bir işe girileceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, dertlerinin bitip huzura ereceğine, başarılarının azalacağına, sosyal hayatını da askıya alacağına rivayet eder.

Rüyada yüzde susam gördüyseniz:

  • Bazı yöntemlerinizi veya yapılacak işleri elinize geçen bilgiler üzerine yenilemek isteyebilirsiniz.

Rüyada yüzde susam görmek kişinin her işi severek yapacağına, uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine inanılır.

Rüyada yeşil susam görmek geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına, konforunun artacağına, aile içinde de mutluluğunun ve huzurunun artmasına vesile olacağına işarettir.

Rüyada kavrulmuş susam görmek mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına işaret eder.

Rüyada susam ekmek kazançlı işler yapılacağına, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına ve sorunlarının üstesinden hızlı bir şekilde geleceğine işaret eder.

Rüyada susamış birine su vermek daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, rahatının ve sağlığının bozulacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına yorulur.

Rüyada sarı susam görmek endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına, maddi ve manevi zararların sona ereceğine, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine rivayet eder.

Rüyada susamlı ekmek yemek zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine, deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada susamlı çubuk yemek rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, ardından yapılacak hamleler ve atılacak adımlar sayesinde iş hayatında hiç olmadığı kadar büyük başarılara ulaşılacağına, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments