Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz sofra görmek

Rüyada beyaz sofra görmek

Rüyada beyaz sofra görmek askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına, sorunlarının çözüleceğine, eline büyük paralar geçeceğine ve önemli yatırımlar yapıp, dünyevi hayatını garanti altına alacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına, çalışmaları kötüleyeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına delalettir.

Rüyada beyaz sofra gördüyseniz:

  • Çeşitli tersliklere karşı dostlar imdadınıza yetişiyor.

Rüyada beyaz sofra görmek ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına inanılır.

Rüyada beyaz sofra bezi görmek sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, geçiminin kolaylaşacağına, hem amaçlarına nail olamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz örtülü sofra görmek karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine işarettir.

Rüyada sofrada yemek yemek iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, güvenilir kişilerle yola çıkılacağına, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada dolu sofra görmek en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, stresini atacağına, çalıştığına değeceğine rivayet eder.

Rüyada sofra duası yapmak tatil ya da dünya turuna çıkacağına, karşısına aşamayacağı zorlukların çıkmayacağına, kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine inanılır.

Rüyada ölüye sofra hazırlamak endişelerin biteceğine, endişelerin son bulacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına işarettir.

Rüyada başkasının sofrasında yemek yemek umutsuzluğa düşeceğine, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, şansızlığın kırılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments