Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz örtülü sofra görmek

Rüyada beyaz örtülü sofra görmek

Rüyada beyaz örtülü sofra görmek hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, çıkmaza düşeceğine, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bu sayede problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine delalet eder.

Rüyada beyaz örtülü sofra gördüyseniz:

  • İlk etapta cazip görünen öneri, davet veya teklifler dikkatle bakıldığında önemli handikaplar içeriyor olabilir.

Rüyada beyaz örtülü sofra görmek eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz sofra bezi görmek sevilen bir dostun geleceğine, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine ve hayırlı bir kısmete, rüya sahibi evliyse, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz sofra görmek kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine, deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına, hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada tabutun üstünde beyaz örtü görmek özellikle kendisine yakın hissettiği bir kişiye kendi özel hayatı hakkında son derece özel bir sırrı anlatacağına, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine işaret eder.

Rüyada beyaz namaz örtüsü takmak bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine delalettir.

Rüyada beyaz yatak örtüsü görmek üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, onu isyan noktasına getireceğine, uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz örtü bağlamak hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz örtü örtünmek hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına, bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına, sorunların ve tartışmaların sona ereceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments