Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz smokin görmek

Rüyada beyaz smokin görmek

Rüyada beyaz smokin görmek sadece rüyayı gören kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine, lüksünün artacağına, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, işten arta kalan zamanının çoğunu evde ailesi ile kendi halinde bir yaşam sürerek geçireceğine, üzerinde durmaya bile değmeyeceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine ve ailesinin gurur kaynağı olacağına, kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına yorulur.

Rüyada beyaz smokin gördüyseniz:

  • Sözlerinizi yerine getirmek zorunda hissedebilirsiniz.

Rüyada beyaz smokin görmek evlense dahi borçlar nedeniyle daha evliliğinin ilk günlerinde bile stres içinde olacağına, işlerinin gerileyeceğine, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına delalet eder.

Rüyada smokin görmek sevinç, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, maddi gücünün eksileceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada smokin giymek uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine işarettir.

Rüyada smokinli erkek görmek hakkını savunamayacağına, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına delalettir.

Rüyada beyaz salıncak görmek çok büyük ve üzüntü verici durumlara düşeceğine, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine alamet eder.

Rüyada beyaz kanatlı at görmek sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına, mutlu zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada beyaz ortanca görmek kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, ilim irfan sahibi olacağına, maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz diş çekmek çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, esenlik, huzur ve saadet bulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments