Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada smokin giymek

Rüyada smokin giymek

Rüyada smokin giymek yaşamına bakacağına, Allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına, sahip olunan gücün kaybedileceğine, bolluk ve bereket yaşayacağına, kurtuluş yollarına ulaşacağına, sorunların çözüleceğine ve hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada smokin giymek gördüyseniz:

  • Bir kezz daha gözden geçirebilirseniz kendinize olan güveninizi geri kazanabilirsiniz.

Rüyada smokin giymek eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, kalkınacağına ve zenginlik elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada smokin görmek moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine ve mutlu olacağına delalettir.

Rüyada smokinli erkek görmek çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına, işlerindeki verimin ve rızkındaki bolluğun artacağına, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine alamet eder.

Rüyada beyaz smokin görmek sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kendi işinin patronu olunacağına, bolluk içinde yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada mini gelinlik giymek evlatlarının hayrını göreceğine, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için çok büyük bir destek olacağına alamet eder.

Rüyada birine ceket giydirmek başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine alamet eder.

Rüyada yeşil renk giymek çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, kariyerinin de zirvesine yükseleceğine işarettir.

Rüyada başkasının yeleğini giymek annesi hayattayken ona karşı sevgisini ve ilgisini en iyi şekilde gösterip, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments