Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada smokin görmek

Rüyada smokin görmek

Rüyada smokin görmek elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine ve üzüntü duyulacağına işarettir.

Rüyada smokin gördüyseniz:

  • Bazı kişiler pembe tablolarla gözünüzü boyamaya çalışabilir.

Rüyada smokin görmek içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, kendisine gelir getiren yolların önüne engeller çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada smokinli erkek görmek toplumda itibar ve takdir toplayacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada smokin giymek hayaller kurulacağına, kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine delalettir.

Rüyada beyaz smokin görmek bir sebeple çok kötü günler geçireceğine, çok iyi bir kazanç elde edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments