Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz sandalet giymek

Rüyada beyaz sandalet giymek

Rüyada beyaz sandalet giymek sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına, işinin, gücünün ve şansının yaver gideceğine, dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz sandalet giymek gördüyseniz:

  • Risk almamanızda fayda var.

Rüyada beyaz sandalet giymek seyahatlere katılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına işarettir.

Rüyada siyah sandalet giymek onların bir dediğini iki etmeyeceğine, trend olan bir markanın başına geçileceğine, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pembe sandalet giymek yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, çok büyük bir şok yaşayacağına delalettir.

Rüyada sandalet giydiğini görmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, süzüleceğine alamet eder.

Rüyada sandalet ayakkabı giymek başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına, işlerinin ters gideceğine, iş yerinde oluşan krizlerin kısa süre içinde pratik bir zekayla ve mantıksal açıdan değerlendirilerek çözüme kavuşturulacağına delalet eder.

Rüyada beyaz sandalet görmek işlerine ve kazancına nazar değeceğine, huzurunun eski haline döneceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına ve birçok iş fırsatı elde edileceğine delalettir.

Rüyada siyah sandalet görmek şansının ve kısmetinin kapanacağına, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına rivayet eder.

Rüyada sandalet görmek çok üzüleceğine ve daha sonra gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına, tamamlanmadan kalacağına, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments