Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sandalet görmek

Rüyada sandalet görmek

Rüyada sandalet görmek neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına, atılan adımların çok iyi bir gelecek sağlayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına, düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına, büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine delalettir.

Rüyada sandalet gördüyseniz:

  • Tereddütlü durumlar, planlar veya programlar çok yakında geride kalacak.

Rüyada sandalet ayakkabı giymek bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, eşiyle arasına nifak sokulacağına ve kişinin kendisini ifade etmekte çok zorluk çekeceğine, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada sandalet görmek sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine, parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah sandalet giymek başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine alamet eder.

Rüyada yeşil sandalet görmek eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı sandalet görmek kimseye haksızlık etmeyeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına delalettir.

Rüyada beyaz sandalet görmek patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına, kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine işaret eder.

Rüyada sandalet denemek başarısının önündeki engellerin kalkacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, zor ve kötü günlerin geleceğine alamet eder.

Rüyada sandalet giydiğini görmek sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, çok rahat edeceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments