Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah sandalet giymek

Rüyada siyah sandalet giymek

Rüyada siyah sandalet giymek ufkunun açılacağına, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına, hiç beklemediği bir anda arka arkaya çok güzel gelişmeler yaşayacağına, çeşitli avantajlar elde edileceğine, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, şöhretli biri olunacağına, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine delalet eder.

Rüyada siyah sandalet giymek gördüyseniz:

  • Hızlanmak, girişimde bulunmak veya ilerlemek istediğiniz konular için daha fazla beklemeniz gerekmiyor.

Rüyada siyah sandalet giymek gülen gözlerin ışığının söneceğine, beden sağlığının zarar göreceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına ve evlatlarından hürmet göreceğine alamet eder.

Rüyada siyah sandalet görmek büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada sandalet giydiğini görmek hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine, sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pembe sandalet giymek hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine alamet eder.

Rüyada sandalet ayakkabı giymek hayırlı adımlar atılacağına, yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına işarettir.

Rüyada beyaz sandalet giymek kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, atılım yapacağına, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine işarettir.

Rüyada sandalet görmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, kazancının eksileceğine işaret eder.

Rüyada kırmızı sandalet görmek refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına, hayat içinde çok rahat edeceğine, dilediği gibi yaşayacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments