Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah sandalet görmek

Rüyada siyah sandalet görmek

Rüyada siyah sandalet görmek işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah sandalet gördüyseniz:

  • Çok az bir süre daha sabır gerekiyor.

Rüyada siyah sandalet giymek gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, aşk yaşamınızda fazla rahat davrandığınıza alamet etmektedir.

Rüyada siyah sandalet görmek hayata karşı isteksizleşeceğine, zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sandalet görmek bir sebeple sıkıntı çekeceğine, çok hatalı çalışmalara gireceğine, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine alamet eder.

Rüyada sandalet denemek yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, başarıya ulaşacağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına delalet eder.

Rüyada yeşil sandalet görmek epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine, zenginleştikçe ihtiyaç sahiplerini de gözeteceğine ve örnek olacağına, para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine inanılır.

Rüyada sandalet giydiğini görmek beklenilen takdiri alacağına, aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına tabir olunur.

Rüyada topuklu sandalet görmek adaletin geleceğine, çok daha iyi bir hayata sahip olacağına, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına işarettir.

Rüyada beyaz sandalet görmek iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments