Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sandalet ayakkabı giymek

Rüyada sandalet ayakkabı giymek

Rüyada sandalet ayakkabı giymek iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, hasta olacağına, bazı sıkıntılar ve sorunlar yüzünden daha önce yarım bırakmak zorunda kaldığı çalışmaları tamamına erdireceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, büyük fırsatlar elde edeceğine bu sayede maddi ve manevi olarak da güç kazanacağına, maddi zararını karşılayacağına, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine tabir olunur.

Rüyada sandalet ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Kazancınızı, belli hareketlerinizi ya da işlerinizi ilgilendiren konularda sınırlamalarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada sandalet ayakkabı giymek aşırı agresif bir hale gelmesinden dolayı iş ortamında da sorunlar yaşayacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, kendini onlara karşı savunmakta zorlanacağına işarettir.

Rüyada siyah sandalet giymek yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, hep aradığı rahatlığa ve kolaylığa kavuşacağına, ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz sandalet giymek sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada pembe sandalet giymek bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, çok daha mutlu olunacağına alamet eder.

Rüyada sandalet giydiğini görmek atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına işaret eder.

Rüyada siyah sandalet görmek sözler sarf edeceğine ya da bu türden bazı hareketlerde bulunacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak büyük bir sorun yaşanacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada sandalet görmek maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine delalettir.

Rüyada yeşil sandalet görmek bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine, eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına, zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments