Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz saçlı olmak

Rüyada beyaz saçlı olmak

Rüyada beyaz saçlı olmak içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, makamında en yüksek noktaya erişeceğine, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, böylece hayırlı bir yola girileceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, azla yetinmek zorunda kalmayacağına inanılır.

Rüyada beyaz saçlı olmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik şekilde lehinize gelişen olaylar, elinize koz veren, sizi ödüllendiren veya takdir eden kişiler nedeniyle oldukça şaşırabilirsiniz.

Rüyada beyaz saçlar görmek ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına, kazancının her gün daha fazla artacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına ve araya giren kişiler sayesinde sorunların halledileceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşının saçını beyaz görmek çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına işarettir.

Rüyada saçı beyazlamış birini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, hayatının daha kolay, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz saçın siyah olduğunu görmek esenlik bulacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına delalettir.

Rüyada beyaz ve siyah saç görmek çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına, kişinin alım gücünün yükseleceğine delalet eder.

Rüyada saçını beyaz görmek başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçların bir kısmını beyazlamış görmek malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, şifaya kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz saça kına yakmak yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, şansının yaver gideceğine ve Allah’ın lütuflarına erişme şansına nail olacağına, kötü kişilere yakın olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments