Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçını beyaz görmek

Rüyada saçını beyaz görmek

Rüyada saçını beyaz görmek işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, uzun süre cesaretini toplayamayacağına, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, işlerin yoluna gireceğine ve tatsızlıkların tecrübe sahibi kişiler sayesinde ortadan kalkacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına işaret eder.

Rüyada saçını beyaz gördüyseniz:

  • Birlikte zaman geçirdiğiniz veya size yardım borçlu kişilerin teklifleri ya da sunabilecek hizmetleri söz konusu olabilir.

Rüyada saçların beyazlaması yapılacak olan bazı girişimler sayesinde kısa zamanda büyük bir şöhrete sahip olunacağına, emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına işarettir.

Rüyada saçları beyaz adam görmek çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, geçiminin güçleşeceğine, onlar tarafından çok sevileceğine delalettir.

Rüyada kendi saçlarını beyaz görmek muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz sabunla saç yıkamak zahmet veren işlerin artacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, kişinin şansının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının saçının beyazlamasını görmek yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, girdiği projelerden zararla çıkacağına ve eğer kendisini işine vermezse yakın bir zaman içinde iflasın eşiğine geleceğine, kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına işaret etmektedir.

Rüyada uzun ve beyaz saç görmek sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, bereket ve rahat içinde yaşayacağına, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada beyaz saçlı bir adam görmek kendisini çok mutsuz, yorgun ve hasta hissedeceğine, sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kardeşinin saçını beyazlamış görmek aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments