Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz saçın siyah olduğunu görmek

Rüyada beyaz saçın siyah olduğunu görmek

Rüyada beyaz saçın siyah olduğunu görmek gelecekle ilgili umutların yıkılacağına, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine ve çok saygın bir konuma sahip olacağına, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz saçın siyah olduğunu gördüyseniz:

  • Kendi işlerinize konsantre olmalı, biraz da kendinizi düşünmelisiniz.

Rüyada beyaz saçlı birini siyah saçlı görmek yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz saçın siyah olduğunu görmek kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına, çok üzüntülü ve zor zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz saçı siyah görmek düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine, cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, çok büyük bir proje ortaya koyacağına işarettir.

Rüyada siyah saçlı beyaz tenli bebek görmek dürüst bir şekilde yaşayacağına, kazancının katbekat artacağına, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine alamet eder.

Rüyada siyah beyaz saç görmek parasal kaygılardan kurtulacağına, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz ve siyah saç görmek adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, kazancını doğru şekilde kullanacağına işaret eder.

Rüyada saç siyaha boyatmak alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine ve bu uğurda koşmaktan bir an olsun yorulmayacağına, zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına delalettir.

Rüyada saçın siyaha boyandığını görmek uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments