Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz saçlar görmek

Rüyada beyaz saçlar görmek

Rüyada beyaz saçlar görmek kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine ama daha sonra sevdiği insanlardan birisinin vereceği destek sayesinde problemlerini teker teker çözeceğine ve çok büyük atılımlar yapmak için özgüven kazanacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz saçlar gördüyseniz:

  • Arkanızdan bazı kişiler düşmanca tutumlara girilebilir.

Rüyada saçlar beyazlamış görmek rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, hayırlı ve dürüst insanlar ile tanışacağına, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine işarettir.

Rüyada kısa beyaz saç görmek terfi edeceğine, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına ve ortaya konulan projeler sayesinde katbekat fazla kazanç elde edileceğine, kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine yorulur.

Rüyada birini beyaz saçlı görmek alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin saçlarını beyaz görmek bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada saç beyaz boya görmek sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine, sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına yorulur.

Rüyada eşinin saçlarını beyaz görmek zenginlik kazanacağına, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına işaret eder.

Rüyada bir başkasının saçını beyaz görmek tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine inanılır.

Rüyada saçın beyaz olduğunu görmek emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, yol yordam öğretileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments