Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçı beyazlamış birini görmek

Rüyada saçı beyazlamış birini görmek

Rüyada saçı beyazlamış birini görmek gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine ve bu sayede çevresinin de hep kalabalık olacağına, zor bir durumun üstesinden gelmeye, alacağı sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olacağına işarettir.

Rüyada saçı beyazlamış birini gördüyseniz:

  • Kararlarınıza bağlı kalmanızda fayda var.

Rüyada eşinin saçını beyaz görmek maddi sorunlarının çözüleceğine, o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birkaç tel beyaz saç görmek aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi saçını beyaz görmek yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına, üzüntülerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına delalettir.

Rüyada beyaz saçlı bir erkek görmek eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine yorulur.

Rüyada saçında beyaz bit görmek büyük bir proje ortaya koyacağına, derdin ve sıkıntının biteceğine, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada saçının yarısını beyaz görmek yakın bir dostla ters düşüleceğine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada birinin saçini beyaz görmek hedeflerini tutturamayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına alamet eder.

Rüyada eşini beyaz saçlı görmek maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments