Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz ve siyah saç görmek

Rüyada beyaz ve siyah saç görmek

Rüyada beyaz ve siyah saç görmek ettiği bütün duaların kabul olacağına, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz ve siyah saç gördüyseniz:

  • Sporun daha fazla önemsenmesinde fayda var.

Rüyada beyaz saçın siyah olduğunu görmek sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, hayırlı yollara gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz ve siyah saç görmek yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, kendi işini kurmak için adım atacağına ve azmi ve gayreti ile etrafındaki insanlar tarafından başka kişiler için örnek gösterileceğine işaret eder.

Rüyada beyaz saçlı birini siyah saçlı görmek acılarını dindireceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, büyük işlere girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah beyaz saç görmek gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, kişinin daha çok kazanacağına, hoş olaylar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada siyah saçlı beyaz tenli bebek görmek eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, kazancının günbegün artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Rüyada beyaz saçı siyah görmek böylece yüzünün güleceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına işaret eder.

Rüyada saçını siyaha boyanmış görmek daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına, maddi olarak eksiye düşüleceğine, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birini siyah saçlı görmek her türlü sıkıntısından ve güçlükten kurtulacağına, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments