Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz renk kusmak

Rüyada beyaz renk kusmak

Rüyada beyaz renk kusmak sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına, yeni alanlara yöneleceğine, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine ve daha iyi bir duruma gelmek için sürekli koşturacağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz renk kusmak gördüyseniz:

  • Yanlış anlaşılmalara veya hayal kırıklıklarına açıksınız.

Rüyada beyaz renkte kusmak sahip olacağı zenginlik sayesinde çok büyük bir huzura kavuşacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine delalettir.

Rüyada beyaz renk kusmak hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına, rüya sahibinin de çok mutlu olacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine tabir olunur.

Rüyada siyah renk kusmak üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına, olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine, Allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına delalettir.

Rüyada mavi renk kusmak imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine, ev sahibi olacağına, subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına yorulur.

Rüyada sarı renkte kusmak dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarı renk kusmak eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına delalettir.

Rüyada yeşil renkli kusmak işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına, iş hayatındaki bu rahatlığın aile hayatına yansıması sayesinde çok büyük mutluluklar yaşanacağına, daha derin bir ruhani hayata sahip olması ile beraber çevresindekilere de inancı hakkında doğru bilgiler vermeyi vazife edineceğine alamet eder.

Rüyada renkli kusmak zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına ve birçok iş fırsatı elde edileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments