Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz renkli muhabbet kuşu görmek

Rüyada beyaz renkli muhabbet kuşu görmek

Rüyada beyaz renkli muhabbet kuşu görmek çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, ağız tadının yerine geleceğine, malını ve canını riske edeceğine, uğradığı zararların telafi edileceğine, iyi bir patron olacağına, doğru olanı seçeceğine, işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada beyaz renkli muhabbet kuşu gördüyseniz:

  • İşinizi ilgilendiren yenilikler söz konusu olabilir.

Rüyada beyaz renkli muhabbet kuşu görmek uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yeni bir yola gireceğine yorulur.

Rüyada renkli muhabbet kuşu yakalamak aksiliklerin başgöstereceğine, mallarının artacağına, şansının açılacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, bolluğa kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada mavi renk muhabbet kuşu görmek maddi ve manevi olarak çok mutlu olunacağına, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi renkte muhabbet kuşu görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine, çok büyük miktarda para elde edeceğine, bu para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına, aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarı renkli muhabbet kuşu görmek yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, borçlarını bitireceğine, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada renkli muhabbet kuşları görmek zamanında çok çalışmasının ve karlı yatırımlarının karşılığını şimdi daha az yorularak ve daha az çalışarak alacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına delalet eder.

Rüyada yeşil renk muhabbet kuşu görmek variyetini çoğaltacağına, lüks içinde olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil renkli muhabbet kuşu görmek başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments