Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada renkli muhabbet kuşu yakalamak

Rüyada renkli muhabbet kuşu yakalamak

Rüyada renkli muhabbet kuşu yakalamak hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına, eline geçen parayı neredeyse boş yere harcayacağına alamet eder.

Rüyada renkli muhabbet kuşu yakalamak gördüyseniz:

  • Belli hizmetleriniz maddi açıdan problemli yerlerin çözümünde rol oynayabilir.

Rüyada renkli muhabbet kuşu yakalamak gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz muhabbet kuşu yakalamak ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına işaret eder.

Rüyada muhabbet kuşu yakaladığını görmek atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine tabir olunur.

Rüyada muhabbet kuşlarını yakalamak elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına, ideallerine ve isteklerine ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşu yakalamak her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, maddi durumun orta halli seyir izleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mavi muhabbet kuşu yakalamak sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine ve bu sayede etrafındaki insanlardan çok büyük takdir toplayacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine, büyük bir karar verileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına işaret eder.

Rüyada sarı muhabbet kuşu yakalamak çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, başının belaya girmeyeceğine alamet eder.

Rüyada kaçan muhabbet kuşunu yakalamak hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine, eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments