Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi renk muhabbet kuşu görmek

Rüyada mavi renk muhabbet kuşu görmek

Rüyada mavi renk muhabbet kuşu görmek işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine, zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine, bir şeyden zarar görmeye işaret eder.

Rüyada mavi renk muhabbet kuşu gördüyseniz:

  • Çok farklı bir yola girmek ya da farklı bir yönde ilerlemek üzeresiniz.

Rüyada mavi renk muhabbet kuşu görmek hayalini kurduğu büyük başarılara ulaşacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada mavi renkte muhabbet kuşu görmek herkesin yardımına koşacağına, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine yorulur.

Rüyada mavi renkli muhabbet kuşu görmek edeceği duaların ve yapacağı hayırların da boşa çıkacağına, gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına, sıkıntılı günler geçireceğine inanılır.

Rüyada mavi ve yeşil muhabbet kuşu görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine delalettir.

Rüyada mavi ve sarı muhabbet kuşu görmek toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına, gözyaşlarının dineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sarı ve mavi muhabbet kuşu görmek çeşitli tartışmalar yaşanacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, çok büyük zorluklar ve sıkıntılar çekse bile bu kişi düzelene ve yatağından kalkana kadar bu kişiye yardım etmeye devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi beyaz muhabbet kuşu görmek maddi sıkışıklık içinde kalacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi muhabbet kuşu sevmek zengin olmasa da, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments