Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil renk muhabbet kuşu görmek

Rüyada yeşil renk muhabbet kuşu görmek

Rüyada yeşil renk muhabbet kuşu görmek sorunlarını bu sayede bitireceğine, sakin bir şekilde ilerleyen bir projeye girip çok emek verdikten sonra hiç istemediği bir sıkıntı yaşayacağına, üzeceğine, çeşitli kırgınlıklar olacağına, ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil renk muhabbet kuşu gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda sorumluluk almanız yaşadığınız yerle ilgili söyleyecek sözünüz olmasını sağlayabilir.

Rüyada yeşil renkli muhabbet kuşu görmek hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, işlerin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil renk muhabbet kuşu görmek çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına yorulmaktadır.

Rüyada sarı renkte muhabbet kuşu görmek başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine, bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi renkli muhabbet kuşu görmek güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, kolay yoldan gelir elde edeceğine, geçim derdinin olmayacağına, Allah katında günahlarının affolacağına, muradının gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi renkte muhabbet kuşu görmek sorunların kısa sürede sone erdirileceğine, tazeleneceğine, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına yorulur.

Rüyada sarı renk muhabbet kuşu görmek işlerinin her zaman büyüyeceğine, uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına, çalıştığı kişileri memnun etmeyi ve onlara kazanç getirmeyi bileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sarı renkli muhabbet kuşu görmek rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi renk muhabbet kuşu görmek yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine ve yeni bir iş bulup orada çalışacağına, çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments