Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil renkli muhabbet kuşu görmek

Rüyada yeşil renkli muhabbet kuşu görmek

Rüyada yeşil renkli muhabbet kuşu görmek iş hayatında çok kişiye yarar getirecek bir adım atılacağına, hem yıpranacağına, insanların karşısında saygıyla eğileceği ve onların sevgisine nail olacağı kadar büyük ve güzel işler yapacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına, ancak ettiği duaların kabul olması ile birlikte çok büyük ve uğradığı tüm zararı ortadan kaldıracak olan bir yardım alacağına, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına ve sıkıntılı günlerin sona ereceğine, muradına ereceğine delalettir.

Rüyada yeşil renkli muhabbet kuşu gördüyseniz:

  • Planlarda oluşacak kaçınılmaz değişikliklerle ilgili katkılarınız akraba veya arkadaşlarınızın sizi takdir etmesine neden olabilir.

Rüyada yeşil renk muhabbet kuşu görmek maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil renkli muhabbet kuşu görmek insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, çok büyük ses getireceğine, geçim sıkıntısı yaşanmayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi renkli muhabbet kuşu görmek işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, görme ve alma şansına sahip olacağına, disiplinli bir hayat sürme kararı alacağına işarettir.

Rüyada renkli muhabbet kuşu yakalamak ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına, musibetlerle karşılaşmayacağına, hayallerin gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi renkte muhabbet kuşu görmek yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine ve zorlukların aşılacağına, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine, yaşamının da çok daha keyifli hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sarı renkli muhabbet kuşu görmek kalbini tekrar hayata açacağına, aynı zamanda da kesesini daha fazla doldurmayı başaracağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine delalettir.

Rüyada renkli muhabbet kuşu görmek sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayallere kavuşulacağına, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, de hayatı boyunca işsiz kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz renkli muhabbet kuşu görmek iş hayatında sözü geçen biri olacağına, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, maddi gücünü kaybedeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments