Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz renk telefon görmek

Rüyada beyaz renk telefon görmek

Rüyada beyaz renk telefon görmek iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, zenginlik getirecek adımlar atılacağına, yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, ilerleyeceğine, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına işaret eder.

Rüyada beyaz renk telefon gördüyseniz:

  • İlişkileriniz gelişiyor veya bazı sözler veriliyor olabilir.

Rüyada beyaz renk telefon görmek geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine, deniz aşırı işler yapılacağına, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine yorulur.

Rüyada beyaz renkli telefon görmek herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, daha güzel ve daha iyi yaşayacağına yorulur.

Rüyada yeşil renk telefon görmek evindeki verimin, işindeki bereketin de çoğalacağına, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına işarettir.

Rüyada beyaz cep telefonu görmek yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçerek çok daha büyük işler için hem kendisini yetiştireceğine hem de deneyim kazanacağına, çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz telefon görmek ısrarcı şekilde yoluna devam eden rüya sahibinin sonunda emeline ulaşacağına, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz telefon almak yeni bir işe geçiş yapılacağına, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına ve hayır işleri ile ilgili projelere destek verileceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz telefon satın almak yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, bu sayede evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine işaret eder.

Rüyada beyaz cep telefon görmek kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments