Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah renk kusmak

Rüyada siyah renk kusmak

Rüyada siyah renk kusmak ömrü boyunca mutlu olacağına, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ferah bir döneme girileceğine, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada siyah renk kusmak gördüyseniz:

  • Birden fazla işi aynı anda yapmak zorunda kalmanız olasıdır.

Rüyada siyah renk kusmak güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, icat yapacağına, başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına yorulur.

Rüyada siyah renkte kusmak manevi olarak çökmekle kalmayacağına, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına alamet etmektedir.

Rüyada sarı renkte kusmak ihanet göreceğine, üzüntü yaşamaya, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada sarı renk kusmak bunu da herkese ilan edeceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, çok başarılı işlere imza atacağına yorulur.

Rüyada yeşil renkli kusmak keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına delalet eder.

Rüyada yeşil renk kusmak çok büyük başarılara imza atacağına, en doğru şekilde öğreneceğine, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine delalet eder.

Rüyada renkli kusmak bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, sahip olduklarının kıymetini bileceğine rivayet eder.

Rüyada mavi renkte kusmak yaşamı boyunca haksızlıklarla mücadele etmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments