Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz örtmek

Rüyada beyaz örtmek

Rüyada beyaz örtmek onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına, hayır işleri yapacağına bu sayede hem Allah katındaki hem de toplumdaki mertebesinin yükseleceğine, çok rahat edeceği bazı işler gerçekleştirip ferahlığa çıkacağına, kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine işarettir.

Rüyada beyaz örtmek gördüyseniz:

  • Duygusal konular üretkenliğinizi düşürebilir.

Rüyada beyaz yemeni örtmek çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine, koltuğunun da yükseleceğine, keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına işaret eder.

Rüyada beyaz yorgan örtmek deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, stresinin çoğalacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada başına beyaz tülbent örtmek uzun yıllar boyunca çekeceğine, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına, variyet sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada beyaz örtmek sevgisinin artacağına, dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz yazma örtmek dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz dantel ördüğünü görmek zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, geçim derdinin kalmayacağına, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine işaret eder.

Rüyada üzerine beyaz çarşaf örtmek kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, mekân değiştireceğine, aynı hataları tekrarlamamak için tüm hayatını baştan sonra yeniden inşa edeceğine inanılır.

Rüyada başına beyaz örtü örtmek sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına, şansının ve bahtının döneceğine, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments