Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz yemeni örtmek

Rüyada beyaz yemeni örtmek

Rüyada beyaz yemeni örtmek gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına işarettir.

Rüyada beyaz yemeni örtmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin öneri veya tavsiyelerini görmezden gelmeniz uzun vadeli düşmanlar edinmeniz anlamına gelebilir.

Rüyada beyaz yemeni örtmek imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, huzurlu günlerin uzaklaşacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil yemeni örtmek şansın yaver gideceğine, borçlarını ödemekte zorlanacağına ve içine düştüğü umutsuz ruh halinin uzunca bir süre daha devam edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz yemeni bağlamak bilakis malının çoğalacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, iş hayatının ve aile hayatını düzene gireceğine ve mutlu olunacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz yemeni görmek her daim temkinli olacağına, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına işaret eder.

Rüyada sarı yemeni görmek anne babanın birbirine düşeceğine, makam edineceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada mor yemeni görmek sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına delalet eder.

Rüyada yemeni oyalamak sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Rüyada yemeni vermek parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, işlerinin açılacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments