Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiğ mısır görmek

Rüyada çiğ mısır görmek

Rüyada çiğ mısır görmek içinin ferahlayacağına, kendini dünya malları edinmeye vereceğine, mal edineceğine, iş sahibi olacağına, düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına, rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada çiğ mısır gördüyseniz:

  • Bir kadın tarafından ihmal edilebilir, önemsenmeyebilir ya da siz onunla kontak kurabilecek vakit bulamayabilirsiniz.

Rüyada çiğ mısır görmek karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, talihin yüzlerine güleceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine inanılır.

Rüyada ekili mısır görmek bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, olumlu gelişmelerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada birine mısır vermek her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine yorulur.

Rüyada mısır koçanı toplamak haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine delalet eder.

Rüyada yanmış mısır görmek gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine işaret eder.

Rüyada mısır ekmek aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına inanılır.

Rüyada koçan mısır görmek büyük bir başarı kazanılması ve daha üst bir mevkiye terfi edilmesi ile çok daha hayırlı işlere girileceğine, bazı sorunların başgöstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada koçanlı mısır yemek ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments