Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lokum almaya gitmek

Rüyada lokum almaya gitmek

Rüyada lokum almaya gitmek sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına, yeni zaferlerin ve başarıların peşine düşecek inanca ve güce sahip olacağına, bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına, hayallerini yerine getirmeyi başaracağına, sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada lokum almaya gitmek gördüyseniz:

  • İşlerinizin bir kısmı için arkadaşlarınızdan yardım isteyebilirsiniz.

Rüyada lokum almaya gitmek çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, büyük mutluluklar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada soğan almaya gitmek işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, hayatın pahalılaşmasına tabir olunur.

Rüyada uçakla almanya ya gitmek toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, yapılan yardımların hiçbir şeye yaramayacağına, bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına işarettir.

Rüyada çay almaya gitmek eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine yorulur.

Rüyada valiz alıp gitmek sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde adından sıkça söz ettireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ekmek almaya gitmek aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, sabırlı olup, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine işaret eder.

Rüyada araba almaya gitmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada gelin almaya gitmek iş hayatı içinde yeni bir sayfa açacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, çok iyi çalışmalar gerçekleştirerek insanları şaşırtacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments