Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz lif görmek

Rüyada beyaz lif görmek

Rüyada beyaz lif görmek aile içinde de mutluluğunun ve huzurunun artmasına vesile olacağına, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine, hayatındaki rahatlığın artacağına, mutsuz, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada beyaz lif gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişi veya kişilerle kaliteli zaman geçirmenizi sağlayacak planlar yapmalısınız.

Rüyada beyaz lif görmek sakınılan bir şeye nazar değeceğine, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine yorulur.

Rüyada beyaz lif örmek düşüncelerini uygulama, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, aralarında bir konuşma geçeceğine, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine işaret etmektedir.

Rüyada pembe lif görmek kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada lif ipi görmek böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine ve hayatının toparlanacağına, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına delalet eder. Güzel ve yeni bir ev iş yaşamı için güzel haberler alınacağına alamet eder.

Rüyada banyo lifi görmek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına, hayatının çok daha kolay hale geleceğine delalet eder.

Rüyada yırtık lif görmek hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, sıkıntıya düşüreceğine delalet eder.

Rüyada mavi lif görmek çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kabak lifi görmek iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, kısmetinin açılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, aile değerlerine sahip çıkacak, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, rahat edileceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments