Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi lif görmek

Rüyada mavi lif görmek

Rüyada mavi lif görmek bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, çevresindekilerle arasının açılacağına, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, gelişmelerin olacağına, bazen umutlarını yitireceğine, kafasını toplamasına yardımcı olacağına ve bu sayede de hayatıyla ilgili çok daha sağlıklı kararlar verebileceğine delalet eder.

Rüyada mavi lif gördüyseniz:

  • Ortaya çıkacak olan kriz durumlarında pasif kalırsanız beceriksiz durumuna düşebilirsiniz.

Rüyada mavi lif görmek inancının eksileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz lif görmek aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına alamet eder.

Rüyada yırtık lif görmek kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, sıkıntıların ve üzüntülerin son bulacağına, yaşamının büyük bir lüks içinde geçeceğine yorulur.

Rüyada pembe lif görmek mesleğinde ve ticaret yaptığı sektörde rakiplerini geride bırakacağına, karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, hayatının kolaylaşacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine delalettir.

Rüyada banyo lifi görmek maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına, yakın zamanda ev ya da araba alacağına delalettir.

Rüyada lif yapmak uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, maddi durumunu genç yaşında düzeltip, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, yaşadığı yokluğun biteceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına işaret eder.

Rüyada lif sabunlamak gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, asil kimselerden çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada lif satmak Sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments