Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yırtık lif görmek

Rüyada yırtık lif görmek

Rüyada yırtık lif görmek kazancının artacağına,, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, maddi yükümlülüklerin azalacağına, ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine, canının sağ olacağına, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, çok büyük ve hayırlı rızklar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada yırtık lif gördüyseniz:

  • Kendinizi yıpratma meylindesiniz.

Rüyada yırtık lif görmek çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, moralinin genel olarak yerinde olacağına, geçecek güzel bir ömre rivayet eder.

Rüyada yeşil lif görmek kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına, sorunlarından kurtulması için yardımcı olacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına delalettir.

Rüyada lif görmek eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine delalettir.

Rüyada beyaz lif görmek saadete ereceğine, işlerin eski haline döneceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada lif sabunlamak sözler sarf edeceğine ya da bu türden bazı hareketlerde bulunacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına tabir olunur.

Rüyada lif ördüğünü görmek çalıştığı kişileri memnun etmeyi ve onlara kazanç getirmeyi bileceğine, bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada banyo lifi almak hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, ferahlayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine delalet eder.

Rüyada lif satmak kalp kıracağına, sabır gösterdiği konularda emeline kavuşarak sonunda tüm isteklerine kavuşmuş, huzurlu bir insan olacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments