Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pembe lif görmek

Rüyada pembe lif görmek

Rüyada pembe lif görmek işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, başarılı olacağına, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, kendisi hakkında olumlu düşünceleri olan insanları hayal kırıklığına uğratacağına, ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına delalet etmektedir.

Rüyada pembe lif gördüyseniz:

  • İş arkadaşlarınız ya da yapılan eleştiriler önemli hale gelebilir.

Rüyada pembe lif görmek ancak çok büyük bir zarar görmesine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, onları hayatından ve kendisinden uzaklaştırmayı başaracağına, onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına işaret etmektedir.

Rüyada lif satmak hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini yıpratacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil lif görmek çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine işaret eder.

Rüyada mavi lif görmek elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına, kendisini ona adayacağına, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada lif örmek şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, hem kendisini hem ailesini çok mutlu edecek bir haber alacağına delalettir.

Rüyada beyaz lif görmek gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kabak lifi görmek iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine, ekmek ve dünya malı alacağına rivayet eder.

Rüyada örgü lif görmek güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments