Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lif ipi görmek

Rüyada lif ipi görmek

Rüyada lif ipi görmek inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine ve aile hayatında çok güzel günler yaşanacağına, başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada lif ipi gördüyseniz:

  • Memnun edilmesi zor kişileri etkilemek için çok fazla enerji harcamamalısınız.

Rüyada lif ipi görmek farklı sektörlere ve alanlara yöneleceğine, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil lif görmek pek çok kişiyi idare edeceğine, kazancı ile ailesini çok rahat şekilde geçindirebileceği gibi çevresindeki pek çok kişiye de faydalı olacağına, ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına alamet eder.

Rüyada kabak lifi görmek ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına işaret eder.

Rüyada lif görmek sevindirici haberler alınacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, sürekli tartışacağına, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına yorulur.

Rüyada yırtık lif görmek beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine ve bu yönde davranacağına, kısmetli bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada pembe lif görmek huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, az da olsa kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada lif ördüğünü görmek bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, verilen kararların uygulanmamasından ötürü maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine işarettir.

Rüyada lif işlemek ana baba duaları sayesinde sıkıntıların sona ereceğine ve dertlerin kısa süre çözüm bulacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, sıkıntılarını çözeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments