Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lavabo açmak

Rüyada lavabo açmak

Rüyada lavabo açmak dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, adeta dünyaya yeni bir pencereden bakmaya başlayacağına, yolları ayırma ve ilişkileri noktalama yönünde kararlar alınacağına, herkesi kendi gibi zannedeceğine, bir sebeple neredeyse yıkılacağına, sıkıntılarının kısa süreceğine tabir olunur.

Rüyada lavabo açmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin verdikleri sözleri tutamayacağına dair şüpheleriniz varsa, hazırlıklarınızı buna göre yapmanızda fayda var.

Rüyada tıkanmış lavabo açmak kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, bir sebeple zor bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada tıkalı lavabo açmak çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada lavabo açmak gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, sakin ve huzurlu günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada lavaboya tükürmek biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına delalet eder.

Rüyada lavabonun kırıldığını görmek zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına ve aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri istenen bir işe girileceğine, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine delalettir.

Rüyada lavabo temizlemek kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, tatsız durumlar yaşanacağına, ferahlayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada lavaboda namaz kılmak kafasına hiçbir şeyi takmadan, her zaman şükür içinde olacağına, olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada tuvalet lavabo temizlemek zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, çeşitli tartışmalar yaşanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments