Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi lale görmek

Rüyada mavi lale görmek

Rüyada mavi lale görmek kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına ve hayatını yeni baştan düzenleyeceğine, elde edilen tecrübeler sayesinde erken yaşta hayata karşı duruşunu sağlamlaştıracak olan rüya sahibinin, kolay kolay pes etmeyeceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, cebinin para göreceğine, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına tabir olunur.

Rüyada mavi lale gördüyseniz:

  • Her kafadan çıkan seslere veya önerilere kulak vermek yerine, kimi dinleyeceğiniz konusunda daha seçici davranıyor olabilirsiniz.

Rüyada mavi lale görmek istediği arabaya bineceğine, yapılan çalışmaların zarar vereceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, maddi sorunların yavaş yavaş sona ereceğine ve yakın zamanda kişinin rahat bir nefes alacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarı lale görmek dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına delalettir.

Rüyada renkli lale görmek hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, üzüntülerin biteceğine, yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine rivayet eder.

Rüyada kırmızı ve beyaz lale görmek gereken sabrı göstereceğine, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine ve var olan hastalıklara Allah’ın izni ile şifa bulunacağına alamet eder.

Rüyada beyaz ve mor lale görmek para ve makam sahibi olacağına, itibarının ve makamının artacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada turuncu lale görmek iyi ve kolay geçim halinde olacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada mor lale toplamak Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, yaşamsal ihtiyaçları dışında lüks bir hayata da sahip olacağına, iş ve meslek hayatında istenilen başarının elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada gül ve lale görmek el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments