Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lahana sarma görmek

Rüyada lahana sarma görmek

Rüyada lahana sarma görmek attığı her adımda çok zarar edeceğine, dünya malına kavuşulacağına, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, doğruluğu bulacağına, hem birincilik hem de kazanç getireceğine rivayet eder.

Rüyada lahana sarma gördüyseniz:

  • Meydana gelebilecek olaylara tepki verirken boyutlarının nereye varabileceğini iyi kestirmeniz gerekiyor.Çünkü yanlış değerlendirmelerde bulunabilirsiniz.

Rüyada lahana sarması pişirmek hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına delalettir.

Rüyada lahana sarması yemek kendisine uygun bazı projeler gerçekleştirerek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz lahana sarması görmek yaptığı hatalardan ders alacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kara lahana sarması yemek kişinin bir süre zorluk çekeceğine, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, büyük başarılar kazanılacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada lahana sarması yemek görmek işlerin düzgün gideceğine, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada lahana sarma görmek yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına, bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına işarettir.

Rüyada kara lahana sarması görmek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, maddi zarara gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına delalet eder.

Rüyada lahana sarma yemek yaşanan zor günlerin biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments