Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lahana sarması yemek görmek

Rüyada lahana sarması yemek görmek

Rüyada lahana sarması yemek görmek planlı ve programlı davranacağına bu sayede de istediği başarıyı ve kazancı da elde edeceğine, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, kendisi için çok önemli ve büyük adımlar atacağına, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, çok büyük fırsatların ele geçeceğine delalettir.

Rüyada lahana sarması yemek gördüyseniz:

  • Sinirlenerek sizi rahatsız eden konuları çözmeniz çözemezsiniz.

Rüyada lahana sarma yemek hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, helal olan rızka ve makbul olan mallara kavuşacağına, sağduyusu, yeteneği, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına işaret eder.

Rüyada lahana sarması yemek görmek zenginlik içinde olacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada kara lahana sarması yemek rahat bir iş hayatının başlayacağına, istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına, ekmeğinin de artacağına delalettir.

Rüyada beyaz lahana sarması yemek daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada lahana sarması yemek huzurlu, mutlu olacağına, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına delalettir.

Rüyada lahana sarması pişirmek onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine rivayet eder.

Rüyada lahana sarma görmek geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına rivayet eder.

Rüyada kara lahana sarması görmek bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, emek ve değer verdiği bir arkadaştan nankörlük ve vefasızlık göreceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments