Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lahana sarması yediğini görmek

Rüyada lahana sarması yediğini görmek

Rüyada lahana sarması yediğini görmek aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine, arkasından iyi konuşulacağına, onunla yeniden kavuşacağına, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, kötü giden işlerin düzeleceğine, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına işarettir.

Rüyada lahana sarması yediğini gördüyseniz:

  • Verilen sözlerin yerine getirilmemesi ya da dikkatinizi çekmek isteyen bir kişi nedeniyle gerilim yaşanabilir veya duygusal tepkiler oluşabilir.

Rüyada lahana sarması yediğini görmek borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine, söylentiyi çıkartan kişileri araştırmaya başlayacağına, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz lahana sarması görmek büyük sorunlar ve üzüntüler yaşayacağına, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına delalettir.

Rüyada lahana sarması yemek sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine inanılır.

Rüyada kara lahana sarması yemek değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, ağız tadının da kaçacağına, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine tabir olunur.

Rüyada lahana sarma yemek diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, malından ve parasından kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine tabir olunur.

Rüyada lahana sarması pişirmek sıkıntılarını çözeceğine, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına, ağız tadının bozulmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz lahana sarması yemek iş konusunda değişiklikler yapılacağına, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine işaret etmektedir.

Rüyada lahana sarması görmek hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye, herhangi kötü bir olay olmamasına rağmen kendisini rahatlatamadığı için sürekli stres içinde olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments