Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz külot görmek

Rüyada beyaz külot görmek

Rüyada beyaz külot görmek parasal ferahlığa çıkılacağına, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, başarılarının artacağına, bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz külot gördüyseniz:

  • İş hayatınızda farklı şeyler denemek isteyebilir, farklı bir yöne ilerleyebilir, mevcut işinizde farklı bir projeyle ilgilenebilir, iş değişikliğine gidebilir ya da işle ilgili değişik teklif veya davetler alabilirsiniz.

Rüyada beyaz atlet ve külot görmek içinde kalan hayallerini gerçekleştirme fırsatı bulacağına, doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz külot yıkamak büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, isteklerinin yerine geleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına delalet eder.

Rüyada beyaz külot almak çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, çok rahat bir döneme girileceğine, atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz külotlu çorap giymek beklenen birçok şeyin gerçekleşmeyeceğine, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, rüyayı gören kişinin, bu haberden ötürü neredeyse yıkılan kişiye çok büyük bir destek olacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz dantel külot görmek ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, işlerinin rast gideceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz erkek külodu görmek daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, bazen umutlarını yitireceğine bazen de yaşayacağı sürpriz ve müjdeli gelişmeler sayesinde yeniden hayal kuracağına, endişelerin biteceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına işaret eder.

Rüyada beyaz külot görmek üzüleceğine, bu yüzden kendi içine kapanacağına, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, rüyayı gören kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, büyük bir hastalıktan dönüleceğine inanılır.

Rüyada beyaz külot giydiğini görmek yapılacak işlerden sonra yeni iş teklifleri alınacağına, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments