Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz klozet görmek

Rüyada beyaz klozet görmek

Rüyada beyaz klozet görmek duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, arzularına ve emellerine kavuşacağına, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına, iyileşeceğine, rüya sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz klozet gördüyseniz:

  • Kötü alışkanlıklarınızı veya boşa harcanan zaman ya da para anlamına gelen işlerinizi bir kenara bırakın.

Rüyada beyaz klozet görmek geçineceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına delalettir.

Rüyada taşan klozet görmek azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, gelişim içine gireceğine, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine işarettir.

Rüyada klozet kapağı görmek sevinçli haberler geleceğine, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, refah düzeyinin düşeceğine işaret eder.

Rüyada taşmış klozet görmek yeni adımlar atılıp yeni işlere girişileceğine, yaşanan tartışmaların sona ereceğine, bazen istemediği şeyler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada klozete kaka yapmak yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına inanılır.

Rüyada klozete işediğini görmek kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada klozet dolusu kaka görmek çok sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, elinin döneceğine, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, bu yüzden çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına inanılır.

Rüyada boklu klozet görmek kötü günler geçirilse de, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, dertlerin kısa zamanda biteceğine, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments